2012

Mer än en mânad sen jag skrev nâgot! Iiiinte braa.. aja.
Skolan har i alla fall börjat igen. Dagarna har omvandlats till min vardag och det är inte mycket nytt som händer. Egentligen sâ räknar jag dagarna tills nästa lov börjar (har sportlov om 1 1/2 vecka) och när lovet är slut sâ börjar jag om igen sâ att jag har nâgonting att längta efter.
De har fett mycket lov här, dock sâ verkar de ha högre tempo i skolan. Men franska elever är sönderstressade (i min privatskola i alla fall). Jag föredrar det lugna tempot i den svenska skolan :)

Vi har jättemânga utbytesstudenter här känns det som. Snackade nyss med en australiensare som kom till Frankrike för fyra dagar sen (sen tror jag att det finns en till frân australien som kommer hit). Min rumskamrat kommer att under tvâ mânader ta emot en irländska som ska bo pâ internatet med oss. Dock sâ försöker jag prata sâ mycket franska jag kan. Till exempel sâ snackar jag och en kanadensare nästintill bara franska när vi snackar.

Hade nyss en biologilektion där vi fick dissekera en koöga :D Det var niiiice och intressant. Men min lärare pratar jättesnabbt och man mâste skriva jättesnabbt för tempot pâ hans lektioner är jättehög. Han är en sâdan lärare som kan ge noll poäng pâ en uppgift ifall man använder fel färg pâ pennan till en viss detalj (like wtf??).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0