Au revoir Suède et bonjour France!

Har sagt hejdå till klassen, packat klart, ätit min sista middag med familjen för i år osv.....

Imorgon åker jag och mina föräldrar klockan sex ner till Arlanda. Flyget till Paris far iväg kl 10.35 och sen ska jag ta ett tåg därifrån ner till Nantes, helt själv. :c
Saken är att jag råkade beställa tågbiljetten ifrån en sida som är till för länderna på andra sidan Atlanten och då har det blivit lite krångel. So technically har jag ingen tågbiljett, hehe. Men det går nog att fixa vid stationen säger pappa.

Bisous

P.S. Jag fattar inte hur jag lyckades få ner allt i väskan.. kan inte vara något annat än att jag måste vara bäst på att packa. ;D Dessutom så antar jag att jag ska fixa headern sen, när jag orkar...

Radiokändisen Marie -not-

Det är inte många som vet om att jag ska vara med i URs nya projekt.. gillar att hålla saker lite hemligt :3 tihii


Jag ska spela in 7 avsnitt på franska som sen ska sändas på deras webbradio. Alla avsnitt handlar om en kategori t ex "Min familj", "Min nya skola" eller "Den nya maten". Avsnitten spelas in när jag är i Frankrike och kommer att vara klart till november har jag för mig. Sen kommer högstadieelever lyssna på dem under sina lektioner.

Det är BARA audio, så ingen filmkamera eller nåt sånt hollywoodglamorous. Awesome enligt mig och mindre pinsamt, höhö.


Igår kom Sofia från UR upp och hade en förintervju med mig. Hon spelade in intervjun och jag fick svara på både svenska och franska...... inte kul med tanke på att jag inte har haft franska på hela sommaren. (VARNING FÖR GRAMMATISKA FEL). Hon tog kort på mig och dalahästar, and that's it.

Vi får se om jag tänker länka till avsnitten sen, beror på hur konstig jag låter, sadface.

RSS 2.0