Mitt "sportlov" + lite om pâsklovet

Nu är lovet slut. Känns väl okej.. Har dock inte gjort sâ mycket under lovet förutom att titta pâ när min värdmamma och syster har spelat teater. Jag hjälpte till att dela ut program vid entren (:

Lov kan vara sâ sjukt trâkiga ifall man inte har nâgot att göra. Fransmännen har dessutom jättemycket lov jämfört med svennar. Typ tvâ veckor varannan mânad.. det är väl lite för mycket, eller? Dock sâ är det mycket mer stressigare i franska skolan sâ jag mâste nog säga att jag föredrar det svenska läsâret.

MEN, om fem veckor kommer min pojkvän och dâ ska jag ta ledigt i frân skolan i en vecka. Det innebär att jag kommer att fâ ha lov i tre veckor :))) Plus att jag kommer att slippa göra en muntlighetsövning inför baccen (som jag var skitnervös för). Sen under sista veckan pâ lovet sâ drar jag och min värdfamilj till ESPAÑA. Hur awesome är inte det???


Sânna här har jag fâtt smaka pâ under lovet. Min värdmamma gjorde massor, men allt blev inte uppätet och hon blev lite sur pâ oss för att vi inte hade ätit upp allt. Men det är gott :) (Försöker att inte äta upp mig alltför mycket)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0